Siroop die het geheugen, het gezichtsvermogen en het gehoor bevordert en buikvet verwijdert

Elk seizoen is een goed moment om af te vallen. Wij presenteren je een eenvoudig maar krachtig drankje dat je helpt sneller vet te verbranden.

Deze siroop verwijdert vocht en vet uit je lichaam en is zeer effectief in combinatie met lichaamsbeweging.

Deze drank verbetert ook de hersenfunctie, verbetert het geheugen, gezichtsvermogen en gehoor en beschermt tegen verkoudheid.

Het hoofdingrediënt is mierikswortel, een groente die rijk is aan vitamine C, B1, B2 en B6, ijzer, kalium, magnesium en fosfor. Mierikswortel verbetert de stofwisseling, vermindert ook vermoeidheid en stimuleert de proliferatie van nuttige bacteriën in de darmen.

De siroop is gemakkelijk te bereiden en het resultaat is al na korte tijd te zien.

Ingrediënten:

125 g mierikswortel.
4 citroenen.
3 eetlepels honing.
2 eetlepels kaneel.
1 stuk (2 cm) gember.
Bereiden:

Meng eerst de mierikswortel en gember in een blender. Pers het sap van de citroenen uit en voeg toe aan het mengsel, roer 2-3 minuten en voeg dan de kaneel en honing toe. Mix tot er een siroop ontstaat en giet het dan in een potje.

Neem 2 keer per dag 1 eetlepel voor de maaltijd of voor het sporten. In slechts 3 weken zijn de resultaten al zichtbaar!

Veel mensen gebruiken deze siroop en zijn altijd tevreden met de resultaten. Dit hulpmiddel helpt je immers niet alleen om een perfect figuur te krijgen, maar verrijkt je lichaam ook met vitamines en ondersteunt je immuniteit bij het bestrijden van virussen wanneer dat nodig is.

Probeer dit middel om altijd gezond te blijven, het gewenste gewicht te bereiken en je figuur ideaal te maken!

Gebruik jij volksremedies om ziektes te behandelen?